Fons Autoschade&Autoservice                  
  Schade herstel en Auto service

Airco service

De voordelen van een goedwerkende airco:


  • De juiste temperatuur en de juiste luchtvochtigheid
  • Je voorkomt dat je ruiten beslaan
  • Je voorkomt een nare geur in je auto
  • Verontreinigde lucht wordt tegengehouden door het interieurfilter

 

 Wist je dat jouw airco per jaar zo’n 10% van z’n vloeistof verliest? Laat daarom regelmatig het vloeistofniveau van jouw aircosysteem controleren. Dit is van belang voor het behoud en de optimale werking van jouw airco. Regelmatig moet je jouw airco laten bijvullen.
Of je nu een frisse bries wilt of een koele auto: je airco zorgt voor de nodige verfrissing onderweg! Dan is het wel van belang dat hij goed schoon is en dat je koudemiddel op peil is. Dus kan je airco wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Of wordt hij niet meer koud? Wij helpen je graag!
Bij elke auto die bij ons op de brug staat, voeren we onze gratis check uit. We controleren je auto op belangrijke punten, zoals banden, verlichting, remmen en vloeistoffen. Je ontvangt een advies op maat en je bepaalt zelf wat je hiermee doet. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!

Airco onderhoud
Geen snikhete auto in de zomer. En geen beslagen ramen in de winter. Kom voor airco-onderhoud naar Fons. We helpen je snel, efficiënt en professioneel.
Snel en vakkundig uitgevoerd